Bursa
Az Bulutlu
29.2°

Dedikoducu Kız'dan (Gossip Girl) Hollywood yıldızlığına Blake Lively

MAGAZİN , 25 Ağustos 2020 Salı, 18:13

Hollywood'un sevilen ünlülerinden Blake Lively, Dedikoducu Kız (Gossip Girl) dizisinden sonra ismini yıldızlar geçidine yazdırdı. Bugün 33 yaşına basan Hollywood yıldızı Blake Lively'nin merak edilenleri...

Dedikoducu Kız'dan (Gossip Girl) Hollywood yıldızlığına Blake Lively

25 Ağustos 1987, Kaliforniya doğumlu Amerikalı oyuncu Blake Lively 2007 yılında yayınlanan Gossip Girl isimli dizide başrol oynadığı Serena karakteri ile dünya çapında üne kavuştu. Lively'nin iki kız kardeşi (Robyn Lively ve Lori Lively), iki erkek kardeşi (Jason Lively ve Eric Lively) var.

Gossip Girl dizisindeki rol arkadaşı Dan Humphrey karakterine hayat veren Penn Badgley ile birlikteliği gündem olan Lively ilişkisi bittikten sonra Leonardo Di Caprio ile bir ilişki yaşadı ardından onunla da yollarını ayırdı.

Kanadalı aktör Ryon Reynolds'la beraber olan Lively, Eylül 2012'de ünlü aktörle nikah masasına oturdu. 33 yaşındaki güzel oyuncu Blake Lively'nin James ve Inez isminde iki tane çocuğu var. Oyunculuk kariyerine 11 yaşındayken Lively, 2006 yılında Jonah Hill ve Justin Long ile beraber "Çılgınlar Sınıfı" filminde başrol oynadı. Ancak asıl çıkışını 2007'de başlayan Dedikoducu Kız dizisi ile yaptı.

Yaklaşık beş yıl yayınlanan dizide Lively, Serena van der Woodsen karakteriyle dünya çapında ün kazandı. Oliver Stone'un yönettiği "Vahşiler" filminde rol aldı. Adge Of Adaline, Karanlık Sular, Café Society gibi yapımlarda yer aldı.

Filmografi

1998- Sandman Trixie/Diş Perisi
2005- The Sisterhood of the Traveling Pants Bridget "Arı" Vreeland
2006- Accepted Monica Moreland /yardımcı rol
Simon Says Jenny
2007 - Gossip Girl Serena van der Woodsen

2007- Elvis and Anabelle Anabelle Leigh
2008- The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Bridget "Arı" Vreeland
2009- New York, I Love You Gabrielle DiMarco

2010- The Town Krista
2011- Yeşil Fener Carol Ferris
2012- Savages Ophelia
2015- "Adge Of Adaline" Adaline
2016- The Shallows Nancy
2016- All I See Is You Gina